Utrechtseweg 11-13

Karakteristieke kantoorvilla gelegen in hartje centrum met eigen parkeerkelder voor circa 16 auto’s. Op geringe loopafstand van het Centraal NS-station, alsmede het stads- en regionale busstation. Het pand kent een historische waarde en heeft een representatieve uitstraling.

Het vrijstaande kantoorgebouw ligt op een prominente locatie in het centrumgebied van Amersfoort. Werkelijk alle voorzieningen, waaronder NS-station en het winkelhart in de historische binnenstad, bevinden zich op loopafstand van de locatie. De locatie is zowel met eigen- als openbaar vervoer goed bereikbaar. Door het goed opgezette wegenstelsel in Amersfoort zijn zowel de rijksweg A1 als de rijksweg A28 met de auto eenvoudig te bereiken. Door de goede aansluiting op het verkeersknooppunt “Hoevelaken” zijn er uitstekende verbindingsmogelijkheden met alle delen van het land. Het NS-station “Amersfoort”, waarbij zich tevens het busstation bevindt, is lopend te bereiken. Per trein en bus zijn goede plaatselijke-, regionale- en landelijke verbindingen met het openbaar vervoer beschikbaar.

Verhuurbaar vloeroppervlak (circa) 1.100 m2

Dit object wordt te huur aangeboden door MVGM bedrijfshuisvesting: Utrechtseweg 11-13 op de webpagina van MVGM Bedrijfshuisvesting.

Geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar info@investranex.nl  en maak uw interesse kenbaar. Vermeld a.u.b. in de e-mail uw persoonsgegevens, de naam, of het adres van het gebouw, gecombineerd met vermelding van uw voorkeur voor woningtype of andere functie.

Utrechtseweg 11-13 - 1_2

Utrechtseweg 11-13 - 2_2

Center map
Traffic
Bicycling
Transit
Google MapsGet Directions