Kansrijk leegstaand vastgoed

In veel leegstaand vastgoed zien wij kansen tot herontwikkeling. Er worden soms schitterende panden aangeboden, die erg tot onze verbeelding spreken en waarvan onze handen gaan jeuken.

Wij kunnen dan:

aan de hand van marktonderzoek de mogelijkheden ontdekken en de doelgroep bepalen;
met behulp van kenmerken van een specifieke doelgroep, het bouwprogramma/programma van eisen opstellen – zowel in kwalitatieve als in esthetische zin;
het perceel en opstal eventueel zelf aankopen of een koopoptie bedingen;
een aantrekkelijk projectplan opstellen en het resultaat van de herontwikkeling aantrekkelijk visualiseren;
overgaan tot verkoop via diverse kanalen: o.a via website en makelaar en daarbij al het benodigde promotiemateriaal leveren.

Wij doen dit niet!

Wij vinden projectontwikkeling, op voornoemde wijze iets van het verleden. Het tijdperk van “bouwen maar, het wordt toch wel verkocht” lijkt definitief voorbij. Deze traditionele werkmethode vinden wij onpersoonlijk, dat wil zeggen: er wordt onvoldoende uitgegaan van de toekomstige bewoner. “Wie betaalt, bepaalt” is ons devies.

Wij doen dit anders.

Onze werkwijze bestaat uit een persoonlijke aanpak, met maximale inspraak van de toekomstige bewoner en het leveren van zoveel mogelijk maatwerk en dat in combinatie met prijs-/kwaliteitsverhouding die nauwelijks te evenaren is. Volkomen transparant en volledige ontzorging. Meer hierover kunt u lezen op de webpagina CPO & Particulier.

Over kansrijk. Stel u ziet een voormalige school te koop staan. U vindt het een prachtig bouwwerk en u zou er graag willen wonen. Samen met anderen. Het gebouw heeft een goede locatie en de omgeving past uitstekend bij u. In alle opzichten ideaal, maar hoe kunt u dat ideaal verwezenlijken? U wilt geen hele school bewonen, maar slechts 110 vierkante meter daarvan. Wat u zoekt is een partij die gelijkgestemde bewoners weet te vinden en die bij elkaar kan brengen om gezamenlijk hun woonideaal te verwezenlijken, op zodanige manier dat u een maximum aan kwaliteit krijgt en een minimum aan kosten.

Om een paar voorbeelden te geven.

Graag willen wij voor het onderstaande pand een collectief van toekomstige bewoners bijeen brengen om deze panden gezamenlijk te transformeren naar de ideale woningen. Dit gebeurt in een zogenaamd Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO).

Laan naar Emiclaer 2
DSC_3114

Als u interesse hebt om deel te nemen, meld u dan aan via een van de onderstaande buttons (als u al deel uitmaakt van een CPO, kies dan voor de button Aanmelden CPO).

Aanmelden CPOAanmelden PO