Interessante objecten


Op deze pagina staan een aantal objecten waarin wij geïnteresseerd zijn. Wij werken nog niet aan herontwikkeling van deze gebouwen. Ons doel is mogelijkheden tot herontwikkeling in kaart brengen en bij voldoende interesse plannen uit te werken om herontwikkeling te initiëren.

Voor ieder gebouw hebben wij een idee tot herontwikkeling en zien wij volop mogelijkheden. Ongeacht wat wij denken willen wij graag weten hoe u hierover denkt. Bent u geïnteresseerd in deze gebouwen, zou u in één van deze gebouwen willen wonen of werken. Als het antwoord ja is, willen wij graag weten welk woningtype, of andere functie -bijvoorbeeld maatschappelijk, kantoor of horeca- het meest aanspreekt.

Voorbeelden woningtype:

Kamer/Studio;
Appartement;
Loft;
Maisonette;
Ander woningtype;
Andere functie.

Bij voldoende interesse in (één van) de gebouwen, richten wij ons op het creëren van aanbod. Dit aanbod is gericht op de getoonde voorkeuren van geïnteresseerden. Wij vertalen het aanbod in ontwerpen, waarop u zich kunt inschrijven.

Stuur een e-mail naar info@investranex.nl maak uw interesse kenbaar en geef uw voorkeur aan (functie/woonvorm). Vermeld a.u.b. in de e-mail uw persoonsgegevens, de naam, of adres van het gebouw, gecombineerd met vermelding van een woningtype of andere functie. Ook kunt u zich gratis en vrijblijvend aanmelden als woningzoekende. Dit kan door te klikken op: aanmelden.

Wij stellen het op prijs als u –overig mogelijk- geïnteresseerden attendeert op onze website  Hoe meer mensen reageren, hoe sneller u zich kunt inschrijven op onze ontwerpen.

Zeldertsedreef 2 Laan naar Emiclaer 2 Soest – Steenhoffstraat 1-3
Utrechtseweg 11-13 Achter de Kamp 2  
Utrechtseweg 11-13 - 2_2 Achter de Kamp 2 - 1_2